Voordelig met de trein naar Rembrandt

Ter ere van de 350e sterfdag van meesterschilder Rembrandt van Rijn is 2019 uitgeroepen tot het jaar van Rembrandt & de Gouden Eeuw. Reden voor musea in heel het land om de werken van deze wereldberoemde Nederlander én andere werken uit de Gouden Eeuw extra aandacht te geven met de meest bijzondere tentoonstellingen. En hoe reis je daar nu prettiger heen dan met de trein...?

Check hieronder de verschillende tentoonstellingen en koop direct voordelige combitickets (trein + museum).
Koop combiticket

Ben je al in bezit van een Museumjaarkaart of een ander Toegangsbewijs?

Click dan op de knop voor een NS dagretour met bestemming naar keuze

Rijksmuseum, Amsterdam

2019: het Jaar van Rembrandt
Ter gelegenheid van zijn 350ste sterfjaar in 2019 presenteert het Rijksmuseum een aantal Rembrandttentoonstellingen en een jaar vol evenementen in het teken van de grote meester.
1 juli 2019 - 31 december 2019
Operatie Nachtwacht
Het Rijksmuseum start in juli 2019 met het grootste restauratieonderzoek ooit naar De Nachtwacht. Dit gebeurt live in het museum en jij kunt daar bij zijn.
Lees meer
15 juli 2019 - 15 september 2019
Lang Leve Rembrandt
Voor het eerst in de geschiedenis heeft het Rijksmuseum iedereen uitgenodigd om mee te doen aan een grootse zomertentoonstelling. De uitgekozen werken kun je deze zomer zien in de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt!
Lees meer
11 oktober 2019 - 19 januari 2020
Rembrandt-Velázquez. Nederlandse en Spaanse Meesters
In het najaar van 2019 presenteert het Rijksmuseum Rembrandt-Velázquez. Een tentoonstelling met topstukken van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en Spanje.
Lees meer